Draai/frees combi

Draai/Frees Combinatie

CAMWorks draai/frees combinatie biedt een programmeeroplossing voor frezen en draaien in dezelfde machinetool. Draai/Frees machines kunnen draaien en frezen in 1 setup en zo de handelingssnelheid verlagen en de productie verhogen. Draai/Frees machinecycli zijn verkrijgbaar voor C, Y en B assig produceren op samenstellingshoeken en op het oppervlak, de ID en de OD van een onderdeel.

Breidt de mogelijkheden van het CAMWorkssysteem uit:

  • Dezelfde frees en draai opties, geidentificeerd door de Automatic Feature Recognition (AFR) en gedefinieerd door Interactive Feature Recognition (IFR) worden ondersteund in Draai/Frees. IFR kan gebruikt worden voor het definieren 3-assige features voor Y-as frezen. For cylindrische features die worden geproduceerd door een C-assige beweging, behelst Draai/Frees een interactief gedefinieerde verpakte feature.
  • De operaties die worden gegenereerd voor features zijn dezelfde als de huidige operaties in CAMWorks 2.5 Assig Frezen en 3 Assig Frezen. Deze behelzen automatisch automatische roughing, finishing, draad frezen and single point (drilling, boren, uitboren, tappen) cycli en alle Geavanceere 3 Assige cycli. Alle machine-operaties zijn gedefinieerd, gecalculeerd and geverifieerd in de SolidWorks omgeving.
  • Automatische roughing, finishing, groeven, inpassen, scheiden en single point cycli zijn hetzelfde als de huidige CAMWorks Draaien.

Ed van Leeuwen is als CADCAM-
specialist sinds 1988 werkzaam
in de plaatbewerkingsindustrie.

icon-phone+31 30 2714217
+31 6 54917374

Image Not Found.

De volgende frees tool as beweging wordt niet ondersteund:
C As OD (OD Vrij, Wrapped)

Genereerde verpakte gereedschapsbanen op een cylinder over de draai-as (Z). Z en C worden simultaan gecontroleerd terwijl de tool op de middenlijn van het onderdeel blijft.

Image Not Found.

De volgende frees tool as beweging wordt niet ondersteund:
Y As OD (OD Fixed)

Gereedschapsbaan is gegenereerd op bais van een vaste C As positie. Voor 2½ Assig Frezen, beweegt de tool de diepte in voor in X waarbij Y,Z simultaan snijden.

icon-mailinfo@leeuwencam.nl

icon-linkedinvanleeuwencadcamsystems

icon-adressBiltstraat 174
3572 BP Utrecht

De volgende frees tool as beweging wordt niet ondersteund:
B As OD

Gereedschapsbanen zijn gegenereerd op basis van een vaste C en B As positie. Voor 2½ Assig Frezen, beweegt de tool de diepte in voor 1 van de assen, terwijl de ander simultaan snijdt.

Image Not Found.

De volgende frees tool as beweging wordt niet ondersteund:
Face Milling (Fixed, Free)

Voor 2½ Assig Frezen, beweegt de tool de diepte in voor Z terwijl X,Y simultaan of X,C simultaan snijden.