+3130 2714217

Metalix CNCKad

Geavanceerde CAD/CAM voor de plaatbewerking. Geïntegreerde oplossing voor snijden, ponsen en buigen.

3D CAD-integratie

De CAD Link-add-on biedt 3D CAD-integratie met cncKad (CAM-software). Het brengt onderdelen direct en efficiënt over naar cncKad of MBend vanuit CAD-software zoals Solid Edge®, SolidWorks®, Autodesk® Inventor® en PTC Creo®.
3D CAD-integratie: CAD Link, cncKad en MBend
3D CAD-integratieoplossing in cncKad

3D CAD-integratie met cncKad via CAD Link maakt gebruik van dezelfde hoofdaftrektabel, waardoor een naadloze stroom van ontwerp naar programmering met cncKad en MBend mogelijk is.
CAD Link brengt onderdeelattributen rechtstreeks over tussen de systemen, waardoor het onderdeel wordt uitgevouwen en de integriteit tussen het onderdeel in de CAD-software en het onderdeel in cncKad behouden blijft.

Wanneer u wijzigingen aanbrengt in het onderdeel in de CAD-software, kunt u de updatefunctie van CAD Link gebruiken om de wijzigingen in cncKad automatisch weer te geven, zonder dat u het onderdeel opnieuw hoeft te verwerken:

  • Ponsen en sneden worden automatisch bijgewerkt volgens de nieuwe afmetingen.
  • Nieuwe entiteiten zijn zichtbaar op het 2D-onderdeel, klaar voor verwerking.
  • Nieuwe buigingen in het 3D-model worden weergegeven als buiglijnen op het 2D-onderdeel.

Met CAD Link kunt u buigcompensatie rechtstreeks uit de Metalix-compensatietabellen selecteren en toepassen op uw CAD-model. Dit zorgt voor een correcte plaatuitslag voor snijden en buigen.

CAD Link is vooral handig voor productie op de werkvloer, omdat u een onderdeel in het CAD-systeem kunt ontwerpen, het in cncKad of MBend kunt verwerken en de code rechtstreeks naar de machine kunt sturen.

Bekijk een video die laat zien hoe CAD Link een onderdeel exporteert van een 3D CAD-systeem naar MBend.

CNC-ponsmachine met metalen plaat

Verander uw bedrijf vandaag nog

Neem contact op met van Leeuwen

Bedrijfsinformatie

Van Leeuwen CADCAM Systems is gespecialiseerd in support en levering van mid- en high-end CADCAM systemen voor de plaatbewerking.

Tijdens kantooruren bereikt u ons op:

Kunnen wij u terugbellen?

Wij helpen u graag verder!