+3130 2714217

Onze dienstverlening

De kennis en ervaring van Van Leeuwen in de plaatbewerking is nog belangrijker dan de software zelf.

Uw mensen zullen op een nieuwe manier hun werk moeten gaan doen. Of het gaat om 3D ontwerpen of het programmeren van uw CNC machines het betreft voor uw mensen een verandering. Dit vereist een goede begeleiding.

Na jaren van implementaties bij honderden bedrijven durven wij te zeggen dat we hier in een specialisme hebben opgebouwd: uw mensen enthousiast maken voor het nieuwe systeem, dit gebeurt al in het voorverkoop- stadium en zorgen dat ze zelf het voordeel zien van de verandering.

1. Opleiding

Wij leveren een opleiding voor het geleverde CADCAM systeem bij uw bedrijf. Daarnaast zijn er ook diverse trainingen te volgen gericht op bijvoorbeeld CNC Programmeren of CAD tekenen.

Opleiding is bij ons altijd maatwerk. 

In sommige gevallen kunnen wij de opleiding prima bij u aan huis leveren in de buurt van uw CNC machines. Uiteindelijk moet het nieuwe systeem  in een bestaande vertrouwde omgeving werkend gemaakt worden.

Uiteraard kunnen wij ook cursussen en trainingen verzorgen in ons opleidingscentrum te Utrecht, waar wij tot 4 personen tegelijk in een klas ontvangen.

Medewerker die code uitlegt
De bediening van de hydraulische buigmachine op de kantbank, het buigen van de auto door een vaardigheidswerker. Het fabricageproces van plaatwerk door een buigmachine met een technicus.

2. Implementatie

Na de training zullen uw mensen de productie op de nieuw geleerde manier moeten voorbereiden en uitvoeren. In het begin gaat dit soms gepaard met onzekerheid en een zekere onwennigheid. Daarom blijven wij in nauw contact met de gebruikers in dit stadium. 

We zijn eenvoudig bereikbaar via (mobiele) telefoon en e-mail.

Ook komen we graag bij u langs op de werkvloer om te vragen hoe het gaat .Vaak worden in een uur tijd een heleboel vragen beantwoord, waarvan de gebruiker het op dat moment niet nodig vond of te druk was om ons te bellen.

Na 2 maanden is het erg nuttig om een middag te besteden aan een “tips & tricks” training.

3. Support

Van Leeuwen CADCAM Systems levert support om ervoor te zorgen dat de programmering van uw pons- en snijsystemen zorgeloos verloopt. Zowel voor nieuwe als gebruikte machines.

Omdat storingen altijd onverwacht komen, kunnen klanten bij Van Leeuwen beroep doen op onze hulp op afstand.

Hulp op afstand is online hulp via onze helpdesk, waardoor wij u direct kunnen helpen.

Ook bieden wij noodhulp, wanneer het bij uw bedrijf bijvoorbeeld onverwacht erg druk is en er extra ondersteuning nodig is.

Support medewerker

Tijdens kantooruren bereikt u ons op:

Kunnen wij u terugbellen?

Verander uw bedrijf vandaag nog

Neem contact op met van Leeuwen

Bedrijfsinformatie

Van Leeuwen CADCAM Systems is gespecialiseerd in support en levering van mid- en high-end CADCAM systemen voor de plaatbewerking.

Wij helpen u graag verder!