+3130 2714217

Metalix CNCKad

Geavanceerde CAD/CAM voor de plaatbewerking. Geïntegreerde oplossing voor snijden, ponsen en buigen.

Ponsen

Ponsnibbelen

Metalix cncKad voor ponsmachines is de snelste verbinding tussen uw CAD-tekeningen en uw ponsnibbelmachine.

Met een paar eenvoudige stappen maakt cncKad efficiënte NC programma’s met zo min mogelijk materiaalverbruik en machinetijd. cncKad is dermate gebruiksvriendelijk dat er geen CNC programmeer- of CAD-teken ervaring nodig is.

Met de uitgebreide CAD functionaliteiten teken of bewerk je snel en eenvoudig de producten in cncKAD.

Het programma importeert standaard bestandsformaten zoals DXF, DWG, STEP, IGES.

Een hoge mate van automatisering is mogelijk, waarbij tegelijkertijd de operator flexibel zijn voorkeur werkwijze kan doorvoeren. Het hele proces van CAD-tekening naar NC-programma kost uitermate weinig tijd.

De intuïtieve interface met logische opbouw maakt dat een nieuwe gebruiker met kennis van het productieproces in één dag al z’n weg kan vinden en kan produceren. Tegelijkertijd worden -ondanks de eenvoud van het systeem- de meest complexe ponsmachines geprogrammeerd, inclusief toegevoegde technologieën zoals een schaar, belading/ontlading, vormgereedschappen, Wilson-wielen, etc.

De modulaire opbouw van cncKad maakt dat u eenvoudig onderdelen kunt toevoegen zoals automatisch nesten – AutoNest, buigen MBend of 3D modelleren met MTube.

Pons snijproducten

Voordelen

Wat doet het?

Verander uw bedrijf vandaag nog

Neem contact op met van Leeuwen

Bedrijfsinformatie

Van Leeuwen CADCAM Systems is gespecialiseerd in support en levering van mid- en high-end CADCAM systemen voor de plaatbewerking.

Tijdens kantooruren bereikt u ons op:

Kunnen wij u terugbellen?

Wij helpen u graag verder!