+3130 2714217

Metalix CNCKad

Geavanceerde CAD/CAM voor de plaatbewerking. Geïntegreerde oplossing voor snijden, ponsen en buigen.

Parametrische programmering / API / ERP-integratie

Metalix cncKad en AutoNest bieden een uitgebreide Application Program Interface (API), waarmee deze kunnen worden aangepast aan elke specifieke toepassing en aansluiting op elk ERP/MRP-systeem.

Metalix cncKad bevat een complete ontwikkelomgeving voor het maken, uitvoeren en debuggen van Parametric Part Description (PPD)-bestanden. cncKad kan PPD-definitiebestanden laden die zijn gemaakt door ERP/PDM-systemen.

Met behulp van de API en de parametrische programmeermodule maakt u programma’s die alle aspecten van cncKad- en AutoNest-bewerkingen omvatten, van het laden van onderdelen tot ponsen/snijden, automatisch nesten en het genereren van NC-codes. Die modules worden geleverd met volledige documentatie en een reeks codevoorbeelden in VB.NET en C#.

U kunt de API gebruiken om cncKad en AutoNest te integreren met uw ERP/MRP-systemen. Met deze oplossing kunt u het productieproces van ERP tot NC-code volledig automatiseren en de output terugkoppelen naar het ERP.

Veel applicaties maken al gebruik van de faciliteiten die Metalix biedt voor integratie met haar krachtige software.

 

Lees meer over de datastroom bij gebruik van de Metalix API.

Ga voor instructievideo’s over dit onderwerp producten naar het Metalix YouTube-kanaal.

Automatisering

Fabrikanten van deuren en kozijnen gebruiken een speciale app om de productie, van bestelling tot NC-code, volledig geautomatiseerd te stroomlijnen.

Metalix’s DoorsApp kan worden aangepast voor elk type deur en deurkozijn, met behulp van een onbeperkt aantal parameters zoals hoogte, breedte, frameprofiel, slottype, scharniertype, aantal, positie en elke andere parameter die u nodig heeft.

DoorsApp kan worden geïntegreerd in uw ERP-systeem.

De video toont de door API van cncKad.

Fabrikanten van aluminium bouwafdekkingen gebruiken een speciale app om de productie, van bestelling tot NC-code, volledig geautomatiseerd te stroomlijnen.

De CoversApp van Metalix kan worden aangepast aan elk type gebouw, met behulp van een onbeperkt aantal parameters zoals hoogte, breedte, dekkingstype, dekkingsprofiel en elke andere parameter die u nodig heeft.
CoversApp kan worden geïntegreerd in uw ERP-systeem.

Fabrikanten van airconditioningunits kunnen een speciale app maken om de productie, van bestelling tot NC-code, op een volledig geautomatiseerde manier te stroomlijnen.

Met behulp van de uitgebreide API van cncKad en AutoNest kunt u een oplossing aanpassen aan elk type airconditioning, met een onbeperkt aantal parameters zoals hoogte, breedte en elke andere parameter die u nodig heeft, en deze integreren in uw ERP-systeem.

Liftfabrikanten gebruiken een speciale app om de productie, van order tot NC-bestand, volledig geautomatiseerd te stroomlijnen.

Met behulp van de uitgebreide API van cncKad en AutoNest kunt u een oplossing op maat maken voor elk type lift, met een onbeperkt aantal parameters zoals hoogte, breedte, deurtype, daktype, vloertype, aantal indelingen en elke andere parameter die u nodig hebben en integreren in uw ERP-systeem.

Busbar-fabrikanten kunnen een speciale app gebruiken om de productie van order tot NC-bestand op een volledig geautomatiseerde manier te stroomlijnen.

De Busbar App kan worden geïntegreerd in uw ERP-systeem.

Busfabrikanten gebruiken een speciale app om de productie, van bestelling tot NC-bestand, volledig geautomatiseerd te stroomlijnen.

De BusTubeApp van Metalix kan worden aangepast aan elk type busconstructie gemaakt van rechthoekige, ronde of speciale buisprofielen, met behulp van een onbeperkt aantal parameters zoals hoogte, breedte, profieltype, verbindingstype en elke andere parameter.

De BusTubeApp kan worden geïntegreerd in uw ERP-systeem.

Deze video’s tonen cncKad– en MTube-koppelingen met het ERP-systeem van een klant.

Fabrikanten van drainageproducten gebruiken een speciale app om de productie, van order tot NC-code, volledig geautomatiseerd te stroomlijnen.

Metalix’s DrainApp voert uw onderdelen automatisch uit voor zowel snijden als buigen. Markeringen zoals catalogusnummer en logo worden automatisch toegevoegd.

DrainApp kan worden geïntegreerd in uw ERP-systeem.

Verander uw bedrijf vandaag nog

Neem contact op met van Leeuwen

Bedrijfsinformatie

Van Leeuwen CADCAM Systems is gespecialiseerd in support en levering van mid- en high-end CADCAM systemen voor de plaatbewerking.

Tijdens kantooruren bereikt u ons op:

Kunnen wij u terugbellen?

Wij helpen u graag verder!