+3130 2714217

Metalix CNCKad

Geavanceerde CAD/CAM voor de plaatbewerking. Geïntegreerde oplossing voor snijden, ponsen en buigen.

Buisverwerking

Metalix software is specifiek aangepast voor lasersnijbewerkingen met buislasersnijmachines. De combinatie van MTube, cncKad en AutoNest stelt u in staat om:

  • Complexe buizen en buisassemblages te importeren
  • Complexe 3D-buisonderdelen te ontwerpen
  • NC om uw buislasersnijmachine te laten werken met de beste productieoplossingen en een optimaal materiaalgebruik
De vezellasersnijmachine die de roestvrijstalen buisbesturing snijdt met een CNC-programma. De plaatbewerking door lasersnijmachine maakt het graveren op de roestvrijstalen buisdelen.

cncKad voor buizen + MTube is uw beste oplossing voor buisbewerking met laserbuismachines, zowel voor een tube-only machine als als roterende optie op een standaard lasermachine.

MTube ondersteunt 3D-ontwerp van gecompliceerde buisdelen. MTube kan buizen/buisassemblages importeren in alle oorspronkelijke formaten, waaronder SOLIDWORKS, Solid Edge, CATIA, Creo en Inventor. Gebaseerd op snijtabellen voor een optimale gereedschapsbaan en snijparameters, genereert cncKad automatisch de beste technologie voor uw machine, inclusief automatische gemeenschappelijke sneden.

AutoNest voor buizen geeft de beste nestresultaten in de branche, inclusief kantelen en roteren, voor het beste materiaalgebruik en veelvoorkomende sneden. 3D-simulatie van machine en onderdelen maakt verificatie van het snijproces mogelijk.

cncKad voor buizen + MTube is uw beste oplossing voor productie met plasma/oxyfuel-buismachines, zowel voor een buismachine als als een roterende optie op een standaardmachine.

MTube ondersteunt 3D-ontwerp van gecompliceerde buisonderdelen en importeert buis/buis-assemblage in alle oorspronkelijke formaten, waaronder SOLIDWORKS, Solid Edge, CATIA, Creo en Inventor. Gebaseerd op snijtabellen voor een optimale gereedschapsbaan en snijparameters, genereert cncKad automatisch de beste technologie voor uw machine, inclusief automatische gemeenschappelijke sneden.

AutoNest voor buizen geeft de beste nestresultaten in de branche, inclusief kantelen en roteren, voor het beste materiaalgebruik en veelvoorkomende sneden. Met driedimensionale simulatie van de machine en onderdelen kunt u het snijproces verifiëren.

Verander uw bedrijf vandaag nog

Neem contact op met van Leeuwen

Bedrijfsinformatie

Van Leeuwen CADCAM Systems is gespecialiseerd in support en levering van mid- en high-end CADCAM systemen voor de plaatbewerking.

Tijdens kantooruren bereikt u ons op:

Kunnen wij u terugbellen?

Wij helpen u graag verder!