+3130 2714217

Metalix CNCKad

Geavanceerde CAD/CAM voor de plaatbewerking. Geïntegreerde oplossing voor snijden, ponsen en buigen.

Lasersnijden

Hoge precisie CNC gassnijdende metalen plaat

Voordelen

Wat doet het?

cncKad voor snijmachines

Het cncKad systeem zet uw CAD-tekeningen om naar de juiste informatie voor uw snijmachine. Met een paar eenvoudige stappen genereert efficiënte cncKad NC programma’s met zo min mogelijk materiaalverbruik en machinetijd.

cncKad is gebruiksvriendelijk en vraagt geen vergaande ervaring in CNC programmeer- of CAD-tekenwerk, alleen kennis van het snij- en ponsproces.

cncKad biedt volledige CAD/CAM functionaliteiten. Dit betekent dat je met de uitgebreide functionaliteiten makkelijk en snel  producten tekent en bewerkt of importeert met o.a. de standaard tekeningformaten DXF, DWG en IGES.

Er is hoge mate van automatisering mogelijk, waarbij tegelijkertijd de operator flexibel zijn voorkeurs werkwijze kan doorvoeren.

Het hele proces van CAD-tekening naar NC-programma kost weinig tijd. De intuïtieve menustructuur maakt dat een nieuwe gebruiker binnen één dag al z’n weg kan vinden en kan produceren. 

De meest complexe snijmachines kunnen worden geprogrammeerd, inclusief toegevoegde technologieën zoals belading- ontlading, markeren, verschillende piercemogelijkheden, en veel meer.

Door de moduliere opbouw van cncKad kunnen eenvoudig onderdelen worden toegevoegd; zoals automatisch nesten met AutoNest, buigen met MBend of 3D modelleren met MTube.

Verander uw bedrijf vandaag nog

Neem contact op met van Leeuwen

Bedrijfsinformatie

Van Leeuwen CADCAM Systems is gespecialiseerd in support en levering van mid- en high-end CADCAM systemen voor de plaatbewerking.

Tijdens kantooruren bereikt u ons op:

Kunnen wij u terugbellen?

Wij helpen u graag verder!