Draadvonk

Draadvonken

CAMWorks Draadvonken is speciaal ontworpen en ontwikkeld voor draadvonkmachines – anders dan de meeste CAM systemen die gemodificeerde Frees modules gebruiken voor hun draadvonk toepassingen. Het resultaat is dat CAMWorks een meer inventieve, automatische en efficiĆ«nte methode biedt voor het genereren van draadvonkgereedschapsbanen en machine-code.

Inventief, automatisch, efficient

  • De 2.5 Assig en 4 Assige snij operaties automatiseren het maken van ruwe, laag en lus snedes.
  • Opties worden geboden om de snedes te ordenen wanneer onderdelen worden bewerkt met meerdere pocket (die) gebieden.
  • Machine code output kan veranderd worden voor verschillende machines door simpel een andere machine te kiezen bij de output.

Ed van Leeuwen is als CADCAM-
specialist sinds 1988 werkzaam
in de plaatbewerkingsindustrie.

icon-phone+31 30 2714217
+31 6 54917374

Automatic and interactive feature recoginition

CAMWorks is een feature-based machining CAM systeem welke de mogelijkheid biedt tot “automatically recognize Die (pocket) en Open Profile machinable features” voor Draadvonk. CAMWorks bied interactieve 2.5 and 4 Assige Feature wizards voor het aanmaken van features die niet automatisch herkend worden of features die verkeerd herkent worden. Die (pocket), Punch (boss) en Open Profile features kunnen interactief gedefinieerd worden.

2 en 4 assige contour cycli

2 Assige Contour operaties genereren automatisch ruwe, lus en laag snedes op 2.5 Assige features. Typisch hiervoor, deze cyclus would be used to cut a punch or die cavity. 4 Assige Contour operaties genereren automatisch ruwe, lus en laag snedes op 4 Assige features.

Snijconditie database

Een database met snijcondities is geassocieerd met de postprocessor voor de huidige machineopzet en model. De standaard data in de database is gebasseerd op informatie van de machinetoolfabrikant en is optioneel. Deze data kan aangepast worden.

icon-mailinfo@leeuwencam.nl

icon-linkedinvanleeuwencadcamsystems

icon-adressBiltstraat 174
3572 BP Utrecht