ProCAM

ProCAM

Er zijn door de jaren heen veel ProCAM installaties verricht ten behoeve van pons-, laser-, plasma-, frees-, en draaimachines. Het was ooit zijn tijd ver vooruit met een simpele flexibele werkwijze maar de ontwikkeling is enkele jaren geleden gestopt. Het gegeven dat je vanuit één systeem zowel een CNC pons-, laser-, als frees- en draaimachine kan programmeren mag uniek genoemd worden en dat de huidige gebruikers er maar moeilijk van af te krijgen zijn zegt veel over dit systeem.

Wij blijven de huidige gebruikers uiteraard ondersteunen maar graag komen we langs om onze nieuwe alternatieven te laten zien.

ProCAM vereenvoudigt het proces van design naar product.

De gebruikvriendelijke interface en CAD tools zorgen voor een snelle en eenvoudige modellering van onderdelen. ProCAM II biedt flexibileit voor het produceren van soliede, draadframe en oppervlak modellen die gemaakt zijn met ProCAM’s CAD tools of geimporteerd met ProCAM’s vertalers voor populaire fileformaten zoals ACIS, IGES, Parasolid, DWG en DXF.

Ed van Leeuwen is als CADCAM-
specialist sinds 1988 werkzaam
in de plaatbewerkingsindustrie.

icon-phone+31 30 2714217
+31 6 54917374

De ProCAM suite met CAM producten kan de productiviteit verhogen, vereenvoudigt het proces en genereert stabielere en betrouwbaardere NC bestanden.

ProCAM is verkrijgbaar in verschillende modules:

icon-mailinfo@leeuwencam.nl

icon-linkedinvanleeuwencadcamsystems

icon-adressBiltstraat 174
3572 BP Utrecht