Laser Plasma

Lantek Expert Snijden

Lantek Expert Snijden is een CAD/CAM systeem speciaal ontwikkeld om de CNC-Programmering van plaatbewerkingsmachines te verzorgen (lasersnijden, plasmasnijden, waterjetsnijden en autogeensnijden). Het is het resultaat van meer dan 25 jaar ervaring in nauwe samenwerking met zowel de fabrikanten van CNC snijmachines als de gebruikers van deze CNC snijmachines. Het combineert optimaal de machinetechnologie met de wensen en eisen die de gebruikers stellen aan de CNC programmering en het CNC bestandsbeheer. Lantek Expert Snijden biedt een geavanceerde, intuïtieve en uiterst vriendelijke interface die in staat is de efficiëntie op de werkvoorbereiding te vergroten.

Ed van Leeuwen is als CADCAM-
specialist sinds 1988 werkzaam
in de plaatbewerkingsindustrie.

icon-phone+31 30 2714217
+31 6 54917374

Lasersnijmachines

Laser Technologie
De laser-technologie is specifiek voor ieder type machine, met beheer van gereduceerde inlopen, inlopen met runback, zelf te definiëren piercing, sprintlaser, microjoints, microwelds, kop-management, contour-attributen, verschillende snijkwaliteiten via duidelijke technologie tabellen, handmatig en automatisch bewerken, etc.

Autogeen- en Plasmasnijmachines 

Lantek Expert Snijden geeft de mogelijkheid tot het gebruik van technologische elementen zoals microjoints, lasafschuiningen, loops en bruggen. Lantek Expert Snijden beheert volledig de verschillende types koppen en branders en zorgt voor de mogelijke wijzigingen hieraan.

Andere belangrijke features zijn:

  • Meerdere branders.
  • Markeren met poeder, ponsen, inkjet teksten, boren, etc.
  • Continue snijden.

icon-mailinfo@leeuwencam.nl

icon-linkedinvanleeuwencadcamsystems

icon-adressBiltstraat 174
3572 BP Utrecht

6f83b47202381744d5aaa960ef767f95

Waterstraalsnijmachines

De waterjet technologie tabellen zijn specifiek voor ieder type machine, het voorziet in de reductie van de snelheid in hoeken, speciale piercings en meerdere koppen.

Waterjet_snelheidsvermindering_60

Automatisch nesten

Automatisch en handmatig nesten met grote flexibiliteit en maximale prestatie. De perfecte combinatie van automatisch en semi-automatisch nesten met krachtige nestingfuncties zoals: kopiëren, verplaatsen, roteren, uitlijnen, etc Lantek Expert’s automatische nesting optimaliseert maximaal de onderdelen in de plaat waarbij ook ingesteld kan worden welke producten met een gemeenschappelijke snijlijn gesneden mogen worden om materiaal en snijtijd te winnen. In Lantek Expert worden de restplaten beheerd en gebruikt voor het nesten. Net zoals bij platen, kunnen marges worden gedefinieerd voor de restplaten.

Lantek_Nesting