Vertex

Vertex G4

VERTEX G4 slaat een nieuwe bladzijde om in de historie van ontwerp, efficiency en logistiek. Dit nieuwe generatie ontwerp systeem is gebaseerd op hoogwaardige software componenten zoals de op ACIS gebaseerde ruimte modelleer kernel, “D-cubed” botsing detectie manager en de nieuwste en geavanceerdste compilers.

VERTEX G4 karakteriseert zich in ongeƫvenaarde gebruiksvriendelijkheid, geavanceerde taken functionaliteit en een compleet nieuwe manier van modelleren. De grootste voordelen bij het gebruik van VERTEX G4 zijn het behalen van hoge productiviteit bij het ontwerpen, dankzij de geautomatiseerde functies, zowel compatibiliteit en overdraagbaarheid als web functionaliteit in een netwerk.

Vertex G4 PDM

VERTEX G4 heeft ingebouwde PDM mogelijkheden om ontwerp en product informatie te beheren. De lokale VERTEX G4 PDM is een veelzijdig pakket gebaseerd op project data beheer, 3D modellen, tekeningen, teksten, samenstellingen, product structuren, materiaal labels en materiaal lijsten.

Het formaat en inhoud van de database kan vrij worden gedefinieerd. De databases die kunnen worden gebruik zijn VERTEX, Oracle, Microsoft Access en Progress. Andere databases kunnen worden gebruikt door een ODBC link.

Ontwerp eenheden worden beheerd door projecten. Deze bevatten verschillende 3D modellen, tekeningen en tekst, een ontwerp eenheid kan verschillende delen bevatten. Informatie gerelateerd aan een project bevat informatie over de klant, contactpersonen, project planning, prijzen enz. De inhoud van een project kan vrij worden gedefinieerd. De ontworpen 3D modellen, tekeningen en teksten worden in de database opgeslagen met de project gegevens.

De informatie van een 3D model wat in de boom structuur is opgeslagen kan worden gebruikt om automatisch een product structuur op te zetten en een materialen lijst met materialen uit de database.

De lokale VERTEX G4 PDM bevat ook de functionaliteit om informatie van modellen, tekeningen en andere gerelateerde documenten te genereren die kunnen worden bekeken in een Web browser.

Ed van Leeuwen is als CADCAM-
specialist sinds 1988 werkzaam
in de plaatbewerkingsindustrie.

icon-phone+31 30 2714217
+31 6 54917374

Web gebruik

VERTEX PDM is een krachtige tool waarmee het mogelijk is om ontwerp documentatie en revisies te beheren in een Web omgeving. De 3D modellen en 2D tekeningen kunnen worden uitgebreid met documentatie inclusief Excel spreadsheets, Word documenten, Access databases, PDF bestanden en andere gelijksoortige bestanden.

VERTEX PDM geeft de functionaliteit om efficiƫnt en gecontroleerd delen van ontwerp informatie via Internet zodat bijvoorbeeld met verschillende business units, toeleveranciers en klanten kan worden gecommuniceerd.

icon-mailinfo@leeuwencam.nl

icon-linkedinvanleeuwencadcamsystems

icon-adressBiltstraat 174
3572 BP Utrecht