Polaris

Polaris

Download hier de Polaris brochure

 Ervaring en visie

Komdex ontwikkelt ERP software voor bedrijven in het midden- en kleinbedrijf. De specifieke no-nonsense mentaliteit die het MKB zo typeert, vindt u terug in ons pakket Polaris. Uw bedrijfsprocessen met de daarbij behorende taken staan binnen Polaris centraal. Polaris is koploper in gebruiksvriendelijkheid en korte implementatietijden. Ook wat betreft budget is Polaris beslist een MKB pakket. Polaris is ontwikkeld door Komdex in samenwerking met een aantal kleine en middelgrote bedrijven. Door deze unieke samenwerking is Polaris uitermate goed afgestemd op de praktijk. Polaris is een compleet pakket en bevat standaard die functionaliteit die nodig is om meteen van start te gaan.

Ed van Leeuwen is als CADCAM-
specialist sinds 1988 werkzaam
in de plaatbewerkingsindustrie.

icon-phone+31 30 2714217
+31 6 54917374

Schermen

Ieder Polaris scherm kent een formulier- en een spreadsheetachtige lijstweergave. Deze lijstweergave waarin bijvoorbeeld een compleet orderoverzicht wordt getoond geeft een goed totaal overzicht. De formulierweergave toont alle informatie tot in detail. Beide weergaven kunnen naar eigen inzicht worden gesorteerd, gegroepeerd, gefi lterd en geprint worden.

icon-mailinfo@leeuwencam.nl

icon-linkedinvanleeuwencadcamsystems

icon-adressBiltstraat 174
3572 BP Utrecht

Rapportgenerator

Polaris wordt standaard geleverd met een rapport- generator. Rapporten kunnen op eenvoudige wijze door u zelf aangemaakt of aangepast worden, zonder terug te hoeven vallen op adviseurs of maatwerk.

Management Reporter

Veel managementoverzichten zijn al dan niet gefilterde, gegroepeerde en gesorteerde lijsten. Op het scherm kunt u uw gegevens groeperen, kolomvolgordes wijzigen, sorteren, filteren etc. Al deze acties leiden tot een nieuw overzicht. Dit nieuwe overzicht kunt u direct! naar uw printer sturen. Met andere woorden, terwijl u uw gegevens op het scherm analyseert bouwt u de bijbehorende afdruk volledig automatisch op!